hero image

Bij Novell Outdoor begrijpen we dat buiten koken meer is dan alleen een maaltijd bereiden. Het is een beleving, een manier van leven. Onze passie ligt in het bieden van hoogwaardige kookapparatuur waarmee u de smaken van de buitenwereld naar uw eigen achtertuin kunt brengen. Of u nu de meester van de grill bent, een fervent aanhanger van houtskoolbarbecues, of een liefhebber van kamado's, bij ons vindt u de perfecte apparatuur voor uw buitenkookavonturen.

Waarom Kiezen voor Novell?

  • Topkwaliteit Apparatuur: Onze selectie van gasbarbecues, outdoor keukens, houtskoolbarbecues en kamado's is samengesteld met aandacht voor kwaliteit en duurzaamheid. We bieden enkel apparatuur van gerenommeerde merken die voldoen aan de hoogste normen.

  • Ruime Keuze: Of u nu houdt van de snelheid en precisie van gas, de traditionele smaak van houtskool, of de veelzijdigheid van kamado's, wij hebben het allemaal. Onze collectie omvat apparatuur voor elke smaak en kookstijl.

  • Outdoor Keukens: Creëer uw droomkeuken in de buitenlucht met onze collectie outdoor keukens. Deze zijn ontworpen om uw kookervaring te verbeteren en uw gasten te imponeren.

  • Advies op Maat: Ons team van experts staat klaar om u te helpen bij het maken van de juiste keuze. Wij bieden persoonlijk advies en beantwoorden al uw vragen.

Onze Collectie

  1. Gasbarbecues: Voor degenen die op zoek zijn naar snelheid en gemak bieden onze gasbarbecues uitstekende prestaties en controle, zodat u perfect gegrilde gerechten kunt bereiden.

  2. Buitenkeukens: Met onze outdoor keukens kunt u uw kookvaardigheden naar een hoger niveau tillen. Uitgerust met alle benodigde functies om buiten te koken.

  3. Houtskoolbarbecues: Voor de authentieke barbecueliefhebbers leveren onze houtskoolbarbecues die onmiskenbare rokerige smaak en geur.

  4. Kamado's: De veelzijdige kamado's zijn perfect voor slow cooking, grillen, bakken en roken. Ontdek de eindeloze mogelijkheden van deze keramische meesterwerken.

Bestel Nu

Klaar om uw buitenkookavontuur te beginnen? Neem vandaag nog contact met ons op. Bij Novell Outdoor geloven we in het brengen van smaak en sfeer naar uw buitenruimte.

Laat ons u helpen bij het creëren van heerlijke buitenkookervaringen.

Gasbarbecues
Verrijk uw buitenervaring met onze hoogwaardige gasbarbecues voor moeiteloos grillen.
Houtskoolbarbecue
Proef de smaak van traditie met onze houtskoolbarbecues voor authentiek grillen.
Kamados
Ontketen de veelzijdigheid van Kamado's voor meesterlijk buiten koken.
Buitenkeukens
Creëer culinaire meesterwerken in uw eigen buitenkeukenparadijs.