hero image

Bij Novell Outdoor begrijpen we het belang van hoogwaardige buitenmeubels die comfort, stijl en duurzaamheid combineren. Onze passie ligt in het creëren van buitenruimtes die uw levenskwaliteit verbeteren en uw buitenleven verrijken. Of u nu op zoek bent naar een elegante tafel en stoelen voor uw terras, comfortabele lounge meubels voor ontspanning, of schaduwrijke parasols voor de warme zomerdagen, wij hebben wat u zoekt.

Waarom Kiezen voor Novell?

  • Uitstekende Kwaliteit: Ons assortiment buitenmeubels is zorgvuldig geselecteerd voor de beste kwaliteit. Onze producten zijn vervaardigd met aandacht voor vakmanschap en materialen die bestand zijn tegen de elementen.

  • Ruime Keuze: Of u nu houdt van modern, klassiek, of rustiek, wij bieden een gevarieerde collectie meubels die aansluit op diverse stijlen en smaken.

  • Comfortabel Design: Onze meubels zijn ontworpen voor optimaal comfort. Geniet van heerlijke maaltijden, ontspannende momenten, en gezellig samenzijn in uw eigen buitenruimte.

  • Duurzaamheid: Onze meubels zijn bestand tegen wisselende weersomstandigheden en zijn gemaakt om lang mee te gaan. Investeer in kwaliteit voor de lange termijn.

  • Parasols voor Bescherming: Onze parasols bieden de perfecte schaduw voor zonnige dagen. Kies uit verschillende stijlen en formaten om uw buitenruimte compleet te maken.

Onze Collectie

  1. Tafels en Stoelen: Of u nu een intieme eethoek wilt creëren of een gezellige zithoek wilt inrichten, onze tafels en stoelen zijn perfect voor elke gelegenheid.

  2. Lounge Meubels: Ontsnap aan de dagelijkse drukte en ontspan in stijl met onze lounge meubels, waaronder comfortabele banken en fauteuils.

  3. Parasols: Bescherm uzelf tegen de zon en creëer een schaduwrijk toevluchtsoord met onze elegante parasols.

Klaar om uw buitenruimte te transformeren? Neem vandaag nog contact met ons op. Bij Novell Outdoor leveren we niet alleen meubels; we leveren een stukje buitengeluk.

Wij staan klaar om u te helpen uw buitenruimte om te toveren tot een oase van comfort en stijl. Begin vandaag nog!

Tuin-set
Verrijk uw buitenruimte met onze stijlvolle buitentafels voor gezellige maaltijden en entertainment.
Lounge-set
Creëer een oase van comfort in uw buitenruimte met onze luxe lounge meubels.
Parasols
Creëer de perfecte schaduw met onze elegante parasols voor zorgeloos buitenleven.
Stoelen & Banken
Ontspan in stijl met onze comfortabele buitenstoelen voor ultiem buitencomfort.
Kasten
Organiseer uw buitenruimte met onze praktische en stijlvolle kasten voor buiten.
Streetfurniture
Download hier de brochure van Streetfurniture