hero image

Bij Novell Outdoor zijn we toegewijd aan het creëren van prachtige en functionele glazen buitengevels die naadloos integreren met uw buitenruimte. Of u nu op zoek bent naar een flexibele harmonica glazen wanden, elegante draaibare panelen of moderne schuifbare schijfwanden, wij bieden oplossingen die u in staat stellen om van uw buitenruimte te genieten, ongeacht het weer.

Waarom Kiezen voor Novell?

  • Maatwerk: Elk project is uniek, en onze glazen gevels worden op maat ontworpen om aan uw specifieke eisen en smaak te voldoen. We begrijpen dat uw buitenruimte een verlengstuk van uw leefomgeving is.

  • Hoogwaardige Materialen: Wij gebruiken alleen hoogwaardig glas en duurzame materialen om ervoor te zorgen dat uw gevels bestand zijn tegen de elementen en de tand des tijds doorstaan.

  • Flexibiliteit: Onze glazen wanden bieden ongekende flexibiliteit. U kunt ze openen om frisse lucht binnen te laten of sluiten voor bescherming tegen wind, regen en kou. Geniet van uw buitenruimte het hele jaar door.

  • Esthetisch Ontwerp: Onze glazen gevels voegen een vleugje moderniteit en elegantie toe aan uw buitenomgeving, waardoor uw eigendom in waarde stijgt.

Onze Collectie

  1. Harmonica wanden: Onze harmonica gevels zijn ideaal voor wie de grenzen tussen binnen en buiten wil vervagen. Deze flexibele oplossing opent zich als een harmonica en creëert een naadloze overgang naar uw buitenruimte.

  2. Draaiwanden: De draaibare panelen zijn ontworpen voor gemakkelijke bediening en bieden u de mogelijkheid om de hoeveelheid licht en lucht naar wens aan te passen.

  3. Schuifwanden: Onze schuifbare schuifwanden zijn een combinatie van stijl en functionaliteit. Ze kunnen eenvoudig worden geopend of gesloten en zorgen voor bescherming en comfort.

Begin met Genieten van het Buitenleven

Bent u klaar om uw buitenruimte naar een hoger niveau te tillen met onze glazen gevels? Ontdek onze mogelijkheden en begin vandaag nog met genieten van het buitenleven, ongeacht het weer.

Laat Novell Outdoor u helpen bij het realiseren van de buitenruimte van uw dromen. Start uw project vandaag!

Schuifwanden
Voeg stijl en veelzijdigheid toe aan uw buitenruimte met onze moderne schuifwanden.
Draaiwanden
Transformeer uw ruimte met onze veelzijdige draaiwanden voor een naadloze overgang naar buiten.
Harmonica wanden
Vouw de grenzen van uw buitenruimte open met onze flexibele harmonica wanden